vrijdag 3 juni 2011

Summer haar tips!

















Hee! Sorry dat ik gister geen artikel had, maar ook ik geniet vollop van de zomer. Vandaag een dagje strand. Zon, Zee & Strand. Wat ik al gauw wel merk is dat ik van zo'n dagje strand wel een bosje stro krijg, en om dat te verkomen ; lees verder!


Voorbereid
Neem altijd een kam, elastiekje en eventueel speltjes mee als je naar het strand gaat. Als je net uit het zoute zeewater komt en je haar nog nat is kun je het beter uitkammen. Bortel je haar uit tot er geen klitten meer in zitten. Als het dan opdroogt droogt het beter op, zonder klitten.


After-sun
Als je dan thuiskomt van een dagje strand, ga je waarschijnlijk douchen om het zand van je af te spoelen.  Scrub goed om de dode huidcellen eraf te scrubben en gebruik een deep conditioner, dit helpt goed om het strandhaar weer mooi, zacht en glanzend te krijgen.























BodyLotion
Tenslotte kun je het nog afsluiten met een bodylotion, om je huid weer zacht te maken. Dit is zeker fijn als je verband bent, om een beetje af te koelen. Je kunt ook after-sun gebruiken, dit is speciaal voor na-het-strand en kun je dus ook goed gebruiken als je verbrand bent.


Haarmasker
In de zomer, is het goed om een keer per week een Hair Repair haar masker te gebruiken. Het helpt om dat droge bosje stro te voorkomen. Dit kan trouwens ook als het niet zomer is!

Krulttang & Stijltang
in de zomer word je haar al veel uitgedroogd door de zon. En het regelmatig stijlen of krullen van je haar kan dit verergeren. Probeer het dus wat minder te doen, als je het wel doet zorg dan dat je een goeie heat protector gebruikt.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vervelende of Spam berichten worden verwijderd, ook word je geblokt. Om een reactie te plaatsen : Klik op reageer als : Klik op naam/URL en schrijf je naam in het vak onder de titel Naam: . Klik op doorgaan en je kan een reactie plaatsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...