dinsdag 3 mei 2011

Spring Fasion!
















I love Lente fashion! Alles is dan gelijk een stuk vrolijker, en dat zie je dus ook in de mode terug! Als je elle's stijlbijbel hebt gelezen, kom je erachter dat bloemen print, en old school kledingstukken nu vooral helemaal hot zijn. En is het niet handig om samengestelde setjes alvast van te voren te kunnen zien, zodat je ze later online kunt kopen? Kijk snel verder voor de setjes die ik voor jullie heb samengesteld.


















Als eerst zie je een leuk vrolijk lente schirtje met mooie bloemenprint, hieronder een simpel maar toch modieus spijkerbroekje, met leuke zwarte sandalen en een bijpassend bloemen tasje. In het midden zie je een mooi blauw jurkje, met een bruin vestje en bijpassende bruine schoenen met hak. En als derde een simpele casual outfit met een roze strepless top, blauw vestje, lichte spijkerbroek en knalroze sandalen.















Eerst zie je een mooi roze top zonder mouwen, een vrolijke bloemenrok met bijpassende groene hakken. In het midden zie je een echt old school t-shirt, gecombineerd met een spijkervestje en broekje, en leuke bruine sandalen. En als laatst een luchtig bruin jurk-shirt met een blauwe legging en stijlvolle zwarte hakken.

Kortom ; echt lente dus! Koop deze lente kleding online op www.shop.hm.com/nl/shoppingwindow?dept=DAM_TRI_ALL&shoptype=S heerlijk budget, en misschien vond je deze kleding stukken samen zo leuk dat je deze complete outfitjes koopt. Gelukkig kun je de kledingstukken ook apart kopen, en combineren met andere kleding van de site!

1 opmerking:

Vervelende of Spam berichten worden verwijderd, ook word je geblokt. Om een reactie te plaatsen : Klik op reageer als : Klik op naam/URL en schrijf je naam in het vak onder de titel Naam: . Klik op doorgaan en je kan een reactie plaatsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...