zondag 22 mei 2011

Face Wash of Reinigingsmelk?















'S avond je make-up er af halen is erg belangrijk, dat weten jullie denk ik zo onderhand wel. Maar als je hier nog niet zo erg mee bekend staat, kun je wel wat hulp gebruiken met het uitzoeken van de juiste producten. Moet je nou Reinigingsmelk gebruiken, of face wash? In dit artikel leg ik het je uit!


Simpelweg; je mag er zelf voor kiezen! Dit verschilt namelijk nogal. Het hangt ervan af welk type huid je hebt, en dit bepaald het product dat je kunt gebruiken. Al moet je wel weten dat het twee totaal verschillende producten zijn. Face Wash bestaat vooral uit water, en water droogt uit. Terwijl Reinigingsmelk juist een vettere en dikkere substantie heeft en dus niet uitdroogt.

Wat ik probeer te zeggen is dat je Face Wash beter kunt gebruiken voor een vettere of gemengde huid, en de Reinigings melk voor een droge of gemengde huid. Gelukkig ; als je Reinigings fijner vind werken kun je dit ook gebruiken, er zijn namelijk verschillende soorten. En dit geld ook voor een Face Wash.


Conclusie?
 Je kunt gewoon Reinigingsmelk en Face Wash gebruiken, als je dit wilt! Kies wel die voor je eigen huidtype, maar als je dat doet maakt het in principe niet uit of je dit of dat gebruikt!

Wat gebruik jij liever? Reinigingsmelk of Face wash? Let me know in the comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vervelende of Spam berichten worden verwijderd, ook word je geblokt. Om een reactie te plaatsen : Klik op reageer als : Klik op naam/URL en schrijf je naam in het vak onder de titel Naam: . Klik op doorgaan en je kan een reactie plaatsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...