vrijdag 29 april 2011

Im a celeb TAG















De Im a celeb TAG is een tag waarin je over jezelf praat (schrijft) alsof je een celeb bent. Ik denk dat vele meiden het wel leuk vinden om een celeb te zijn, maar who says you cant be? In dit artikel dus : een korte biografie & echte paparazzi foto's!


Biografie


Jana Mila, geboren op 15 Juli 1998. Beroemd geworden door haar eigen youtube account. Jana was altijd veel bezig met schrijven van Poezie en Verhalen. Ze staat met haar zelf geschreven gedicht in een Poezie bundeltje. Dit wilde zij bevestigen door een Blog account aan te maken en een zelf een account te maken op youtube. Ze heeft al vaak aangegeven in Interviews dat ze duidelijk jong al weet wat ze wil worden : Schrijfster en Journalist. Naast haar passie voor schrijven is Jana, als jongste dochter van een zangeres, ook veel actief in Muziek. Ze zingt in een band, en krijgt zangles.






















Jana hier die terugkomt van een middagje lunchen met haar vriendinnen,  de paparazzi heeft haar ontdekt. Gelukkig kan Jana op het moment genieten van de aandacht en smile't ze breed naar de camera!






















Hier dezelfde Locatie.



















Jana met haar boyfriend. Een beetje shocked maar wel in Love. Inmiddels is dit haar ex.






















Hier nog een paparazzi pic van Jana die op pad was naar nobody knows where. Maar ook hier wist de paparazzi haar te vinden.






















Tenslotte nog een paparazzi foto van Jana die rustig door het bos wou lopen.

Neem deze tag over! LEES : dit is natuurlijk niet allemaal waar. Alles wat in de Biografie staat wel.


2 opmerkingen:

  1. Geniaal. Ik wist trouwens niet dat jij in een band zingt. Misschien moet je een keer een filmpje maken waarin je zingt!

    xxx lis

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @lis ja dat is leuk als je zo'n filmpje op neemt!

    BeantwoordenVerwijderen

Vervelende of Spam berichten worden verwijderd, ook word je geblokt. Om een reactie te plaatsen : Klik op reageer als : Klik op naam/URL en schrijf je naam in het vak onder de titel Naam: . Klik op doorgaan en je kan een reactie plaatsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...